Hucklebones creëert unieke en oogverblindende kleding voor meisjes van 3 maanden tot 12 jaar met als kenmerken strak, vrouwelijk en geraffineerd. Elk kledingstuk wordt zorgvuldig overwogen, met alle aandacht voor het maatwerk, de pasvorm en unieke details. Het uitgangspunt van alle Collecties van Hucklebones is dat ze altijd mee gaan in trends waar de klassieke silhouetten en tijdloosheid niet uit het oog verloren worden.

Ieder seizoen bied nieuwe, speciaal ontworpen printjes welke “in-house” ontworpen worden vanuit het hoofdkantoor in London. De stoffen worden zorgvuldig gekozen en ingekocht waar vooral de focus wordt gelegd op kwaliteit en uniekheid.  Het grotendeel van de stoffen komt uit Britse en Europese fabrieken.  Hoewel natuurlijke  stoffen en materialen een integraal onderdeel van elke collectie zijn, werkt Hucklebones ook met de modernste materialen. Deze zien er niet alleen prachtig uit, maar voldoen ook nog eens aan de eisen die het moderne dagelijks leven stelt.

Kwaliteit en aandacht voor detail staan voorop.

Het grootste deel van de Hucklebones collecties wordt gemaakt in Europa, in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Deze fabrikanten delen dezelfde visie, kwaliteit en aandacht voor detail staan voorop.  Kasjmier items van Hucklebones worden geproduceerd in Nepal door een bedrijf dat gespecialiseerd is in premium kasjmier kleding.  Zij werken alleen met de beste en langste kasjmier garen naast dat ze de mooiste afwerking geven ook nog eens zachter zijn, langer mee gaan en ze hebben een hogere weerstand tegen pilling dan kasjmier garens met kortere vezels.

Prachtige unieke bovenkleding, heerlijke jurken, fijne jersey en charmante gebreide kleding.

Een typische Hucklebones-collectie bestaat uit prachtige unieke bovenkleding, heerlijke jurken, fijne jersey en charmante gebreide kleding. De collecties zijn ingetogen chic met een verfijnde kijk op kinderkleding. Omdat er veel aandacht aan de pasvorm en snit van elk kledingstuk wordt besteed is de maat consistent en ziet elk kledingstuk er op zijn best uit. Het kleurenpalet van elke collectie bestaat uit weelderige tinten, delicate pastelkleuren en juweelkleuren welke gecombineerd worden op een speelse, verfijnde manier die leuk, stijlvol en uniek is.